Jeugdzorg

De ontwikkeling van de jeugdzorg in Nederland is enorm. De groeiende vraag naar capaciteit en passende trajecten leidt tot grote dynamiek bij instellingen en in het netwerk van voorzieningen voor deze kwetsbare groep kinderen. Wij volgen de ontwikkeling met belangstelling en zijn betrokken geweest bij de ingrijpende veranderingen die dat heeft voor instellingen en hun vraag naar huisvesting. Het is dan nodig, maar moeilijk, om de noodzaak om oplossingen te bieden op de korte termijn te ondersteunen vanuit staand strategisch beleid. Door onze betrokkenheid bij de groei van de sector in meerdere projecten voor instellingen zijn wij gesprekspartner bij de vormgeving van strategie en bij de uitvoering van projecten.

Wij zijn de afgelopen jaren betrokken geweest bij:

  • BJ Brabant
  • De Hoenderloo Groep
  • Gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Werkconferentie ten behoeve van 'Bouwstenen voor het lokale Alcohol- en Drugsbeleid' (met gebruikmaking van Expeditie nul25)
  • Gemeenten Roermond, Roerdalen, Echt-Susteren, Maasgouw, Werkconferentie ten behoeve van 'Bouwstenen voor het lokale Alcohol- en Drugsbeleid' (met gebruikmaking van Expeditie nul25)
  • Tender Jeugdzorg

en onder de vlag van Van Aarle De Laat initiator en vormgever van de Ontmoetingen Jeugd.